Betere bedrijfsprestaties èn een fijn werkklimaat

Terug naar de essentie

Essentrium gaat terug naar de essentie, met het doel om het beste in elkaar naar boven te halen.

Betere bedrijfsprestaties en een fijn werkklimaat, gaat dat dan samen?
Een fijn werkklimaat is een voorwaarde om tot betere bedrijfsprestaties te komen. Essentrium biedt consultancy, trainingen en mentoring op het gebied van betrokkenheid, werksfeer, processen, productiviteit en het verbeteren van cashflow en kwaliteit.

"Geluk is niet de afwezigheid van problemen,
maar het vermogen om deze samen op te lossen."


Hoe werkt Essentrium?

Door samen met de betrokkenen een efficiënte bedrijfsvoering te ontwikkelen waarbij de betrokkenheid en het werkplezier van medewerkers, de kwaliteit en snelheid leidend zijn. Betere onderlinge- en klantrelaties, gestroomlijnde processen, hogere omzet, kleinere voorraden en een betere cashflow zijn het resultaat.

Alle medewerkers, van de CEO tot aan de receptioniste zijn bij deze reis naar een veiligere*, eenvoudigere, betere en snellere manier van werken betrokken. Er is geen vast recept** omdat iedere onderneming anders is. De medewerkers en het management leren zelf de aanpak en methodes te ontwikkelen die ze nodig hebben. Zo wordt de onderneming gestroomlijnd en onafhankelijk van externe adviseurs. Het zelf ontwikkelen van de aanpak zorgt ervoor dat de medewerkers, na afloop van het programma, doorgaan met het continu verbeteren en optimaliseren van de onderneming.

Wat zou er gebeuren wanneer de mensen in je eigen bedrijf enthousiast gaan werken aan het echt verbeteren van de dienstverlening of de productie?
Neem vrijblijvend contact op om te onderzoeken of de aanpak van Essentrium aansluit bij jullie wensen om meer plezier in het werk te hebben én betere resultaten te behalen.

Essentrium werkt binnen de (hightech) productie, logistiek en dientsverlenende sectoren.

Meer weten? Klik hier voor een korte beschrijving.

* Zowel de fysieke veiligheid als hoe we met elkaar omgaan.
** Het programma gebruik inzichten en methodes uit onder andere LEAN, de Theory of Constraints, Human Performance Improvement, Agile en Non-violent Communication.